3 introverte du skal følge (udover mig!)

De er lidt længere fremme i USA, end vi er herhjemme, så vil du virkelig dykke ned i de introvertes verden, så er det på engelsk, det foregår (eller her på bloggen, hvor jeg holder jer opdaterede med de nyeste indsigter fra det amerikanske community).

Men er du frisk på lidt engelsk læsestof, så er der tre seje ladies (jeg ved ikke, hvor alle de introverte mænd bliver af), du skal følge.

16003212_1822386301367114_7204202131005602714_n

Introvert Doodles 

Min absolutte #1 favorite!

Marzi er introvert og lider af social angst. Det kommer der nogle meget underholdende og meget rammende illustrationer ud af på Introvert Doodles. Følg hende på facebook og få leveret et godt grin, en knivspids selvironi og en ordentlig balje accept!

Du kan også få hendes nye bog hjem i reolen og slå lejr i sofaen i hendes selskab – introvert style!

Introvert-Spring-Michaela-Chung

Introvert Spring 

Michaela Chung har skrevet mere end 300 artikler om livet som introvert på sin blog Introvert Spring. På facebooksiden deler hun “alt godt fra nettet”. Så hvis du vil have både GIFs og memes, artikler og blogindlæg, så er det hende, du skal like.  Hvis du er til lidt mindre “støj” i dit facebookfeed, kan du også bare bogmærke bloggen.

Du kan finde en masse guides og e-bøger på bloggen, og så har Michaela også skrevet en bog, der hedder
The Irresistible Introvert, som udkom i 2016.

Cain

Susan Cain 

Du kan naturligvis ikke beskæftige dig med introverte uden at kender power-introverten over dem alle, Susan Cain! Susan Cain har skrevet Quiet og har været primus motor på introvert-fronten. Takket være hendes TED talk er vi mange, der er faldet til ro i vores stille natur, fremfor at føle os forkerte og akavede i en ekstrovert verden.

Susan Cains facebookside får du artikler fra hendes community, Quiet Revolution, direkte i dit newsfeed.

Lignende indlæg